Cariere

Valorile noastre fundamentale sunt grija pentru client, integritate, respect si transparenta !!!!

Asteptam de la angajatii nostri sa ne impartaseasca valorile, sa aiba un comportament integru. Ne motivam angajatii sa ia intotdeauna decizii in concordanta cu valorile noastre printr-un leadership puternic, oportunitati de dezvoltare individuala si prin recompensarea lor in functie de CE FAC (rezultate), dar si de CUM fac lucrurile !

De ce sa ni te alaturi

Descoperim, producem, distribuim produse inovative care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii romanilor ! In fiecare zi, ceas de ceas, la indeplinirea acestei misiuni contribuie o echipa formata din oameni profesionisti, pasionati de munca lor, care impartasesc viziuni comune !

Sanimed este o companie de succes care pune accent pe potentialul fiecarui angajat , si de aceea oferim o atentie deosebita integrarii si dezvoltarii angajatilor nostri.

Fiind o companie serioasa,pachetele noastre de beneficii sunt elaborate in functie de standardele industriei in care activam si sunt relevante pentru pozitia pe care o ocupi, indiferent de locul in care iti vei desfasura activitatea.

Trimiteti CV la office@sanimed.ro

Va asteptam cu drag in echipa SANIMED. Aplicati la posturile vacante folosind formularul de mai jos.

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe