FABRICA LÖWENSTEIN JENSEN

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL a deschis in anul 2005 Fabrica de productie Löwenstein Jensen, fiind prima fabrica de medii de cultura cu capital privat din tara noastra.

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare numar de cazuri de tuberculoza, in fiecare an sunt peste 30.000 de cazuri de personae aflate sub tratament, annual peste 17.000 de personae se imbolnavesc si aproximativ 1.500 de personae mor. Nediagnosticata la timp si netratata necorespunzator, boala se poate transforma in tuberculoza rezistenta la tratament TB Multi Drog Rezistenta TB-MDR sau extrem de rezistenta la tratament TB-XDR afectiuni extreme de grave, greu curabile. Este una dintre pricipalele probleme majore de sanatate a Romaniei.

Produsele noastre se adreseaza in principal Programului National de Control si Combaterea Tuberculozei oferind o solutie de depistare a bacilului Koch, responsabil pentru aceasta boala:

  • Mediul Löwenstein –Jensen, mediu selectiv pentru cultivarea speciilor Mycobacterrium;
  • Trusa de medii Löwenstein –Jensen cu tuberculostatice serie lunga lina I si II, trusa pentru determinarea rezistentei la 9 antibiotice;
  • Trusa de medii Löwenstein –Jensen cu tuberculostatice serie medie linia I, trusa pentru determinarea rezistentei la 4 antibiotice;
  • Trusa de medii cu tuberculostatice serie mica linia I, trusa pentru determinarea rezistentei la 2 antibiotice.

Fabrica isi desfasoara activitatea pe o suprafata de aproximativ 500mp, avand un flux de productie, laborator de control calitate, spatii administrative, depozite, dispuse pe sectiunile de pregatire a reactivilor, preparare a mediilor de cultura, ambalare si etichetare in concordanta cu standardele si normele de siguranta si securitate specifice domeniului.

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe