HYGIENE AIR OZONE

Evergreen Tecno Plants sistem inovator de dezinfectie, ideal pentru eliminarea bacteriilor, ciupercilor, mucegaiurilor si virusilor

Gama Evergreen Tecno Plants se bazeaza pe un sistem inovator care garantează siguranța microbiologică a spațiilor și a suprafețelor, care ucide mucegaiul, bacteriile și elimina mirosurilor grave. Ozone Spit este echipat cu un sistem de filtrare al aerului foarte eficient (EU9), acesta captează aproximativ 98,5% din praf și particule prezente în aer. Este ideal pentru eliminarea bacteriilor, a ciupercilor, a mucegaiurilor și a virușilor (de exemplu boala legionarilor), pentru igienizarea aerului atât în domeniul public, cât și în cel privat. Aparatul este echipată cu sisteme de control pentru a garanta o funcționare sigură și respectă în totalitate reglementările actuale (limitele de referință ACGIH).

❯ HYGIENE AIR 15;

❯ HYGIENE AIR 50;

❯ HYGIENE AIR 200

Fabrica de mase plastice

În acest moment, compania noastră este furnizor pe o serie de repere obținute prin injecție de mase plastice, cum ar fi cutii Petri, tuburi diverse și recipiente, existând o posibilitate reală de dezvoltare în acest domeniu. În cadrul acestei fabrici, SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL deține trei mașini de injectare fabricate de firma austriacă Engel, destinate producției reperelelor necesare pentru producția curentă, cum ar fi cutii Petri, dopuri pentru eprubete și diverse containere. Această investiție a fost realizată pentru a asigura un ritm mai bun în furnizarea de ambalaje necesare producției, iar mașinile sunt destinate utilizării în flux continuu.


Fabrica de Produse Cosmetice* Sanimed deține o linie de producție pentru produse cosmetice, putând realiza atât produse sub formă de creme turnate în recipiente, cât și produse ambalate în tuburi, gen geluri sau pastă de dinți.

La un moment dat, a apărut ideea de a folosi expertiza dobândită cu structurile de colagen și pentru formularea de noi produse în care acesta să aibă un rol principal. Așa a apărut linia de produse Colladerma, un set de îngrijire destinat doamnelor cu vârsta de 30 de ani, în care, alături de colagen, au fost introduse diverse ingrediente naturale, ducând concentrația acestora la un uimitor nivel de peste 95%. Produsele au fost formulate de echipele noastre de tehnicieni, verificate cu specialiști reputați dermatologi, testate în laboratoare independente și apoi înregistrate pe site-ul de specialitate al Uniunii Europene. Pe piața produselor cosmetice, foarte puține produse depășesc nivelul de 70% ingrediente naturale. Brandul Colladerma, ce aparține Sanimed, a fost un succes în anii 2018 și 2019, producându-se aproape 2500 de seturi de câte 8 bucăți. Fabrica de mase plastice

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe