XENEX GERM-ZAPPING ROBOTS

SINGURA tehnologie UV de dezinfectie asa cum s-a demonstrat in numeroase studii de reducere a infectiilor.

Dezvoltat de catre o echipa formata de epidemiologisti si oameni de stiinta, robotul XENEX distruge ADN-ul germenilor intraspitalicesti. Pulsatiile UV intense distrug patogenii in multe feluri la nivel de ADN microscopic.

❯ 4 mecanisme de distrugere

❯ Lumina pulsata Xenon UV

❯ Diagnostic intern

❯ Soft auto-actualizant

❯ Raportarea virtuala

❯ Sensor detectare miscare

❯ Hardware rezistent la impact

PREZENTARE PDF STUDII CLINICE PDF

Eficienta robotului XENEX este dovedita in spitalele din intreaga lume. In 5 minute sau mai putin, urmatoarele organisme au fost toate reduse cu >99,9%:

❯ Acinetobacter baumannii

❯ Aspergillus niger (black mold)

❯ Bacillus cereus spores

❯ Bacillus pumilus spores

❯ Bacillus subtilis spores

❯ Candida albicans

❯ Canine parvovirus (ebola surrogate)

❯ Carbapenem-resistant Enterobacteriaceae (CRE)

❯ Escherichia coli@E.coli (KREC)

❯ Infectious bursal disease virul (IBDV)

❯ Klebsiella oxytoca

❯ Klebsiella pneumoniae

❯ Middle East Repratory Syndrome-Coronavirus (MERS-CoV)

❯ MS2 bacteriophage virus

❯ Mycobacterium fortuitum

❯ Mycobacterium tuberculosis

❯ Feline calicivirus (norovirus surrogate)

❯ Pseudomonas aeruginosa

❯ Proteus mirabilis

❯ Proteus morganii

❯ Proteus vulgaris

❯ Staphylococcus epidermidis

❯ Vaccinia virus

❯ Vesicular stomatitis virus (VSV)

Spitalul Municipal "Dr. Aurel Tulbure" Fagaras – Roboti XENEX

Tehnologia Xenex pentru dezinfectia infectiilor nosocomiale a fost implementata cu succes la Spitalul Municipal "Dr. Aurel Tulbure" Fagaras, in perioada iunie-iulie 2019.

Spitalul din Fagaras este cea de-a treia unitate spitaliceasca din Romania care detine roboti americani de ultima generatie pentru combaterea infectiilor nosocomiale, compania noastra fiind UNIC distribuitor in Romania. Prima unitate spitaliceasca a fost Spitalul Clinic "Dr. Victor Babes" (1 robot Xenex), iar cea de-a doua Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu (4 roboti Xenex).

Achizitionarea celor doi roboti ( denumiti Zoe si Pauletta) de catre spitalul Fagaras s-a realizat printr-un proiect finantat in proportie de 90% de Ministerul Sanatatii si de 10% de Primaria Fagaras.

In data de 3 iulie 2019, a fost realizata prima demonstratie a noului echipament, unul dintre roboti a fost pus in functiune si a dezinfectat cu succes o incapere de la etajul IV in prezenta presei, a reprezentantiilor spitalului cat si a dl. Primar Gheorghe Sucaciu.

Reprezentantii spitalului isi doresc ca si alte spitale din judetul Brasov sa isi achizitioneze astfel de aparate, si fac o invitatie catre orice autoritate publica (Consiliul Judetean, primarii, spitale) sa vina si sa vada cum functioneaza robotii.

XENEX – RAPORT FINAL ASSMB - Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes, Bucuresti

În perioada 1 Iulie 2018 - 31 Martie 2019 s-a desfășurat proiectul "Tehnologie revoluționară de eliminare a infecțiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul roboților" prin Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes", beneficiari ai acestui proiect fiind pacienții și cadrele medicale din acest spital.

Raportul final poate fi citit aici:

http://assmb.ro/…/Raport-Final-Proiect-Tehnologie-Revolutio…

Demonstratie XENEX - Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr N. Oblu”

În data de 08.04.2019 , delegatia SANIMED INTERNATIONAL IMPEX, a efectuat la Iasi la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr N. Oblu” o demostrație a robotului de dezinfecție XENEX.

Noua tehnologie a fost testată în secția de Terapie Intensivă, unde au fost recoltate probe înainte și după sterilizarea cu robotul XENEX. Dupa primirea rezultatelor de la laborator medicii vor putea face diferența între dezinfecția clasică, chimică și cea cu robotul XENEX

SANIMED - XENEX Distributor Summit 2019

În data de 17.04.2019 , delegatia SANIMED INTERNATIONAL IMPEX, condusă de Preşedinte Cătălin HIDEG si Director de Dezvoltare Florin HANDRA, a participat in Amsterdam la SUMMIT-UL XENEX DISTRIBUTOR 2019.

In cadrul summit-ului, reprezentantii companiei Xenex prin Fondator Mark Stibich, Vicepresedinte Irene Hahn si Director Financiar Paul Froutain, au prezentat ultimele noutati:

- peste 1100 de roboti Xenex vanduti;

- peste 450 spitale care au implementat tehnologia de dezinfectie;

- peste 17.000.000 de cicluri de dezinfectie au fost efectuate.

Robotul XENEX este singura tehnologie viabilă pentru dezinfecția sălilor de operații și a saloanelor de pacienți, care foloseste lumina UV pulsată cu Xenon, compania SANIMED INTERNATIONAL IMPEX fiind unic distribuitor in Romania.

Xenex - Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes, Bucuresti

Tehnologia Xenex pentru dezinfectia infectiilor nosocomiale a fost implementata cu succes la Spitalul Clinic de BoliInfectioasesiTropicale Dr. Victor Babes din Bucuresti, in luna noiembrie.

Robotul Xenex este utilizat zilnic de catre echipa de curatare a spitalului pentru a dezinfecta camerele din unitatea de terapie intensiva a spitalului (ICU).

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57.000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din Capitala, judetele Iasi, Cluj si Timis, iar sectiile cu cele mai mari probleme sunt ATI, Chirugie, darsiPediatrie.

Robotul Xenex este singura solutie pentru reducerea infectiilor nosocomiale care foloseste lumina UV pulsata cu Xenon, nontoxica, eliminand Clostridium Dificiile in numai 5 minute, rezultate dovedite prin studiile clinice.

Xenex - Spitalul Cooley Dickinson, Northampton, MA – studiu clinic

Conform studiului clinic (6 luni de zile), analiza cumulativa arata o reducere cu 57% a ratei HA-MRSA (infectia cu Staphylococ aureus meticilino-rezistent ).

Pentru facilitatea de 536 de paturi, reducerea a fost de 56%; pentru unitatea cu 175 de paturi, reducerea a fost de 51%; iar pentru unitatea cu 66 de paturi, reducerea a fost de 66%.

In ansamblu, se estimeaza ca au fost prevenite 68 de infectii cu HA-MRSA.

Studiu clinic https://journals.sagepub.com/d…/abs/10.1177/1757177413490813

Xenex - Spitalul Cooley Dickinson, Northampton, MA – studiu clinic

În ianuarie 2011, la spitalul Cooley Dickinson, Northampton, MA, a fost implementata tehnologia de reducerea infecțiilor nosocomiale XENEX.

Timp de nouă luni de zile au fost stranse date prin care s-a realizat studiul clinic, constatandu-se urmatoarele:

❯În 2010, rata infectiilor intra-spitalicesti cu Clostridium dificille a fost de 9,46 pentru 10.000 zile spitalizare pacienti.

❯În 2011, rata infectiilor intra-spitalicesti cu Clostridium dificille a fost de 4,45 pentru 10.000 zile spitalizare pacienti, reducere de 53%, P 1/4. 01, dupa utilizarea robotului XENEX.

Numărul de decese și colectomii care pot fi atribuite infecției cu Clostridium dificille a scăzut dramatic.

Studiu clinic: https://www.sciencedirect.com/…/artic…/pii/S0196655313002496

Solicita informatii despre acest produs

click aici pentru refresh


Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe