SISTEM DE IDENTIFICARE RAPIDĂ A INFECȚIILOR BACTERIENE
 

ePlex este singurul sistem care simplifică semnificativ fluxul de lucru diagnostic, de la colectarea probei până la raportul final al testului. ePlex oferă soluții unice pentru rezolvarea celor mai importante provocări cu care se confruntă laboratoarele clinice, oferind în același timp îngrijiri medicale centrate pe pacient.

 

  • Detectează peste 95% din organismele responsabile de sepsis și infecții sanguine (BSI), reducând timpul necesar identificării cu mai multe zile în comparație cu metodele convenționale.
  • Detectarea rapidă a genelor de rezistență permite luarea deciziilor privind tratamentul într-un timp foarte scurt
  • Eliminarea rapidă a unei posibile contaminări a culturilor de sânge, pentru scăderea imediată a utilizării de antimicrobiene inutile
  • Identificarea anaerobilor importanți, adesea omiși în culturi sau care nu sunt incluși în alte panouri moleculare.
  • Detectarea patogenilor rari și emergenți pentru diagnosticarea mai rapidă a celor mai critici pacienți.
  • Pan Targets este caracteristica specifică a acestor panouri care vă oferă asigurarea că infecțiile polimicrobiene nu vor fi trecute cu vederea.

 

PREZENTARE PDF

Fabrica de mase plastice

În acest moment, compania noastră este furnizor pe o serie de repere obținute prin injecție de mase plastice, cum ar fi cutii Petri, tuburi diverse și recipiente, existând o posibilitate reală de dezvoltare în acest domeniu. În cadrul acestei fabrici, SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL deține trei mașini de injectare fabricate de firma austriacă Engel, destinate producției reperelelor necesare pentru producția curentă, cum ar fi cutii Petri, dopuri pentru eprubete și diverse containere. Această investiție a fost realizată pentru a asigura un ritm mai bun în furnizarea de ambalaje necesare producției, iar mașinile sunt destinate utilizării în flux continuu.


Fabrica de Produse Cosmetice* Sanimed deține o linie de producție pentru produse cosmetice, putând realiza atât produse sub formă de creme turnate în recipiente, cât și produse ambalate în tuburi, gen geluri sau pastă de dinți.

La un moment dat, a apărut ideea de a folosi expertiza dobândită cu structurile de colagen și pentru formularea de noi produse în care acesta să aibă un rol principal. Așa a apărut linia de produse Colladerma, un set de îngrijire destinat doamnelor cu vârsta de 30 de ani, în care, alături de colagen, au fost introduse diverse ingrediente naturale, ducând concentrația acestora la un uimitor nivel de peste 95%. Produsele au fost formulate de echipele noastre de tehnicieni, verificate cu specialiști reputați dermatologi, testate în laboratoare independente și apoi înregistrate pe site-ul de specialitate al Uniunii Europene. Pe piața produselor cosmetice, foarte puține produse depășesc nivelul de 70% ingrediente naturale. Brandul Colladerma, ce aparține Sanimed, a fost un succes în anii 2018 și 2019, producându-se aproape 2500 de seturi de câte 8 bucăți. Fabrica de mase plastice

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe