Fabrica de mase plastice

Această fabrică a apărut în cadrul companiei Sanimed International Impex SRL din necesitatea de a asigura flexibilitatea procesului de producție din punct de vedere al ambalajelor specifice. Sanimed a asigurat, de asemenea, producția internă a unui număr de repere de ambalaje folosite în cantități mari. De asemenea, s-a reușit integrarea unei echipe de specialiști în acest domeniu foarte complex.

În acest moment, compania noastră este furnizor pe o serie de repere obținute prin injecție de mase plastice, cum ar fi cutii Petri, tuburi diverse și recipiente, existând o posibilitate reală de dezvoltare în acest domeniu.

În cadrul acestei fabrici, SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL deține trei mașini de injectare fabricate de firma austriacă Engel, destinate producției reperelelor necesare pentru producția curentă, cum ar fi cutii Petri, dopuri pentru eprubete și diverse containere.

Această investiție a fost realizată pentru a asigura un ritm mai bun în furnizarea de ambalaje necesare producției, iar mașinile sunt destinate utilizării în flux continuu.

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe