GENERALITATI


Folosirea site-ului www.sanimed.ro, incluzand vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Site-ul este intretinut si administrat de SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Societatea SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.sanimed.ro , a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Ultima versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Atentie!

Toate produsele comercializate sunt conforme standardelor de calitate, fiind avizate de organisme abilitate si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice care desfasoara activitati in domeniul medical.


DREPTURI DE AUTOR


Intregul continut al site-ului www.sanimed.ro este proprietatea SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL si a furnizorilor sai, fiind protejat de Legea dreptulurilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL a oricaror elemente de pe site (texte, grafica, software, logo, simboluri si alte date) se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Sesizarile legate de dreptul de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail: office@sanimed.ro


LIMITARI ALE RESPONSABILITATII


SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele www.sanimed.ro sunt lipsite de virusuri sau alte componente daunatoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modficarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificarea prealabila de catre producatori. Informatii continute in acest site on-line sunt prezentate numai sub forma de rezumat si sunt destinate sa ofere o intelegere minima pentru consumator.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acesetora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi indentificate pe site.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL si afilitatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, neliminat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane

 

DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT


Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, referindu-se doar la persoanele fizice.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Accessarea acestui site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele pe care le furnizati despre dumneavoastra, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti. Prin furnizarea adresei de email pe site-ul sanimed.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca adresa de email sa intre in baza de date a societatii SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL si sa fie folosita in viitor de catre aceasta in vederea efectuarii comenzilor, transmiterii de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing.

Pentru orice sugestii va puteti adresa la cu o cere scrisa, datata, semnata si trmisa la sediu firmei SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL specificata pe site.
SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL garanteaza ca nu va face publice datele respective.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderele de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru perorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.


GARANTIA PRODUSELOR


Produsele comercializate pe acest site beneficiaza de garantia, fiind inscrisa pe ambalaj.

Produsele cumparate prin intermediul acesetui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte, in sensul ca ele provin fie direct de la producator, fie prin intermediul distribuitorilor autorizati. Produsele care intra in stocul sanimed.ro sunt insotite de factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara.

Orice reclamatie se transmite in scris fie la adresa sediului mentionata pe pagina de Contact, fie la adresa de e-mail: office@sanimed.ro in maxim 48 de pre de la data livrarii catre client. Reclamatia va fi insotita de detalii ale comenzii (numarul comenzii, numarul facturii, modalitatea de transport) si motivul reclamatiei.


TAXE SUPLIMENTARE


Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie. Totalul afisat la finalul comenzii este exact suma de bani care se va retrage din contul clientului.

Nu se percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea produsului.


FRAUDA


Orice incercare de a accesa datele altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.sanimed.ro sau de a afecte performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.sanimed .ro si se va declansa cercetarea penala impotriva persoanei/persoanelor care au incercat acest lucru.


LITIGII


Orice litigiu aparut intre Utilizator/Client si SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL se va rezolva pe cale amiabila.

Daca stingerea conflictului nu s-a realizat pe cale amiabila, conflictul va fi solutionat de instantele de judecata din Romania.


DISPOZITII FINALE


SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului fara notificarea prealabila a clientului sau utilizatorului.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.sanimed.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Cand se efectueaza cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare a site-ului, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract incheiat.

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe