Compania Sanimed, prin Institutul sau de Cercetare si Inovare in Biotehnologii Avansate este premiata la al 11-lea Congres al Asociatiei Medicale Romane


Data: 23.04.2017În perioada 20-22 aprilie 2017, în cadrul Academiei Române, s-a desfășurat Congresul aniversar 160 de ani de la înființarea Asociației Medicale Române de către fondatorii săi Nicolae Kretzulescu, Carol Davila și Nicolae Polizu. Acest eveniment a reprezentat, de asemenea, al 11-lea Congres Anual al AMR.

Vineri, 21 aprilie, în a doua zi a evenimentului, în aula mare a Academiei Romăne s-au decernat, în cadru festiv, Premiile Anuale ale Asociației Medicale Romane prezentate de președintele asociației, Profesor Academician Constantin Ionescu-Tirgoviste. Centrul de Cercetare și Inovare în Biotehnologii Avansate Sanimed, Călugăreni a avut onoarea de a fi recompensat cu Premiul pentru Centre de Excelență în Cercetare. Președintele Sanimed, domnul Economist Catalin Hideg a urcat la tribuna și a primit premiul de la Președintele Asociației Medicale Romane. A rostit apoi, în fața distinsului auditoriu, cuvinte de mulțumire și apreciere pentru recunoașterea meritelor Institutului de Cercetare Sanimed, Calugareni și a dat cuvântul directorului general al Institutului, domnul Marian Angheloiu care a prezentat pe scurt istoricul și activitatea Centrului de Cercetare.

În cadrul acestui eveniment de marca din viața medicală românească au participat personalități din diferite sectoare ale domeniului, având oportunitatea de a prezenta, în conferințe individuale, probleme de actualitate, lucrari și studii de specialitate. Sanimed International Impex S.R.L. este partener și sponsor al Congresului aniversar 160 ani de la înființarea Asociației Medicale Romane.