In perioada 20-22 aprilie 2017, in cadrul Academiei Romane, s-a desfasurat Congresul aniversar 160 de ani de la infiintarea Asociatiei Medicale Romane de catre fondatorii sai Nicolae Kretzulescu, Carol Davila si Nicolae Polizu. Acest eveniment a reprezentat, de asemenea, al 11-lea Congres Anual al AMR.

Vineri, 21 aprilie, in a doua zi a evenimentului, in aula mare a Academiei Romane s-au decernat, in cadru festiv, Premiile Anuale ale Asociatiei Medicale Romane prezentate de presedintele asociatiei, Profesor Academician Constantin Ionescu-Tirgoviste. Centrul de Cercetare si Inovare in Biotehnologii Avansate Sanimed, Calugareni a avut onoarea de a fi recompensat cu Premiul pentru Centre de Excelenta in Cercetare. Presedintele Sanimed, domnul Economist Catalin Hideg a urcat la tribuna si a primit premiul de la Presedintele Asociatiei Medicale Romane. A rostit apoi, in fata distinsului auditoriu, cuvinte de multumire si apreciere pentru recunoasterea meritelor Institutului de Cercetare Sanimed, Calugareni si a dat cuvantul directorului general al Institutului, domnul Marian Angheloiu care a prezentat pe scurt istoricul si activitatea Centrului de Cercetare.

In cadrul acestui eveniment de marca din viata medicala romaneasca au participat personalitati din diferite sectoare ale domeniului, avand oportunitatea de a prezenta, in conferinte individuale, probleme de actualitate, lucrari si studii de specialitate. Sanimed International Impex S.R.L. este partener si sponsor al Congresului aniversar 160 ani de la infiintarea Asociatiei Medicale Romane.

 

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe