Catalin HIDEG, preşedintele SANIMED, a pus pe piaţa suplimentelor alimentare linia de produse OVOIMUNO. Astfel, omul de afaceri a contribuit la formularea,autorizarea, lansarea în producţie şi punerea pe piaţă a acestor produse inovative.

În urma cercetărilor efectuate la Centrul de Biotehnologii Avansate apartinand companiei Sanimed International Impex SRL, din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, condusă economistul Catalin HIDEG, s-a trecut la înfiinţarea liniei de produse nutraceutice OVOIMUNO.

Gama de produse Ovoimuno, dezvoltată de echipa SANIMED,  coordonată de Catalin HIDEG şi de dr. Marinela IVANESCU, director executiv al TRM Supplements, aduce mai aproape de omul contemporan elemente naturale cu multiple beneficii pentru sănătate – produse naturale sub forma de pulberi liofilizate care păstrează intacte substanţele cu valoare nutritivă şi biologică din ou (vitamine: A, B, C, D, E; minerale: seleniu, iod, fier, potasiu, zinc; imunoglobuline, ovotransferine, ovokinone, lizozim, factori de creştere, aminoacizi şi acizi graşi esenţiali).

Gama de produse se adreseaza tuturor categoriilor de vârstă si este constituită din formule cu funcţie de suport imunitar şi nutritiv, cu adresare specifică în functie de problemele şi obiectivele fiecărei persoane în parte, cu scopul de a contribui la un stil de viaţă sănătos.

Echipa de la SANIMED, coordonată de cei doi specialişti, Catalin HIDEG şi dr. Marinela IVANESCU, a făcut posibilă reîntoarcerea la natură cu ajutorul ştiinţei.

Oul este considerat de către nutriţionişti un cocktail de principii active, o veritabilă pilulă a naturii, care conţine multe dintre vitaminele şi mineralele esentiale necesare pentru o alimentaţie sănătoasă.

Oul conţine, în mod natural, toate elementele nutritive şi biologice necesare formării şi dezvoltării unei noi vieţi, inclusiv imunoglobuline şi factori de creştere.

Pentru ce sunt recomandate produsele OVOIMUNO

În permanenţă, sistemul imun reacţionează pentru a combate agresiunile asupra organismului, agresiuni care pot duce la dezechilibrarea funcţionării normale prin slăbirea sau hiperactivitatea acestuia.

Imunitatea scade în cazul acțiunii factorilor de stres: intervenţii chirugicale, traumatisme, infecţii, afecţiuni acute/cronice, trecerea dintre anotimpuri, expunerea în colectivitate la agenți infecţioşi, imunosupresie prin chimioterapie sau antibioticoterapie, efortul fizic intens, mediul toxic ocupaţional, medicamente etc. În plus particularitățile privind stadiul evoluției sistemului imunitar, cum este cazul copiilor cu sistem imatur, iar în cazul vârstnicilor cu îmbătrânirea, fac necesară susținerea acestuia.

Modul de acțiune al produselor OVOIMUNO

Factorii biologici activi din produsele OVOIMUNO acționează asupra factorilor perturbatori ai florei digestive, prin diferite mecanisme de distrugere și/sau neutralizare, pentru echilibrarea statusului imunitar.

În acest mod flora bacteriană benefică, probiotică se dezvoltă și funcționează la potențialul optim și astfel asigură o funcție imună normală.

Suplimentele OVOIMUNO acționează la nivel digestiv, dar au efect la nivelul întregului organism prin reducere stresului inflamator. Acestea pot susține buna funcționare și menținerea sănătății țesuturilor și organelor organismului, în special a pielii, ochilor, glandei tiroide, sistemului nervos, sistemului muscular și osos, sistemului digestiv, sistemului reproductiv, sistemul imunitar, sistemului circulator. Au efect probiotic, imunomodulator, nutritiv, antiinfecțios, antiinflamator, antioxidant și tonic.

Sanimed International Impex si TRM Supplements sunt societati cu capital integral românesc. Colaborarea dintre Catalin HIDEG si Marinela IVANESCU a venit din dorinţa de a aduce pe piaţă produse noi, pentru a căror obţinere sunt folosite ingrediente naturale, conservate în mod natural, fara adaos de E-uri, care sunt uşor asimilate şi nu agresează organismul.

Produsele dezvoltate prin activităţi laborioase de cercetare sunt originale şi, prin metodele de obţinere, valorifică toate elementele nutritiv şi biologic active din compoziţia oului, asigurând biodisponibiliatea acestora.

https://magnanews.ro/2022/12/linia-de-produse-ovoimuno-lansata-pe-piata-de-catalin-hideg-fondatorul-sanimed/
Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe