In zilele de Joi 25 si Vineri 26 Mai 2017, a avut loc la Poiana Brasov, la Hotelul Alpin, Conferinta Anuala Meat & Milk, la care se intalnesc cei mai importanti jucatori din piata procesatorilor de carne si lapte din Romania. in acest an, participarea a fost numeroasa cu peste 250 de participanti, fiind prezenti inclusiv Ministrul Agriculturii Dl. Petre Daea, Dna Gratiela Gavrilescu Vicepremier si Ministru al Mediului, si Europarlamentarii Maria Grapini si Viorica Dancila.

Romania, fiind al doilea mare membru al Uniunii Europene, dupa Polonia, din Europa Centrala si de Est si tinand cont de balanta negativa pe produsele lactate si din carne, specialistii prevad o dezvoltare continua a producatorilor (fermierilor) si a procesatorilor romani in urmatorii ani.

Pe parcursul celor 2 zile, toate discutiile au avut ca tema centrala modalitatile de crestere a eficientei si profitabilitatii atat a fermierilor cat si a procesatorilor si a lanturilor de distributie, astfel incat produsele romanesti sa creasca calitativ si chiar sa fie expoertate in UE.

In acest domeniu al dezvoltarii procesatorilor din industria laptelui si a carnii, si firma SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL isi aduce contributia,prin mediile de cultura de inalta calitate, testele de sanitatie si tulpinile de referinta pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pentru controlul calitatii produselor lor.

Catalogul Produselor SANIMED, a fost distribuit tutror participantilor la Conferinta Meal & Milk 2017, demonstrand inca o data hotararea Dl Catalin Hideg, Presedinte SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL, de a sustine dezvoltarea agriculturii si a procesatorilor din Romania. Din partea SANIMED, a fost prezent la Conferinta Meat & Milk, Directorul National de Vanzari, Dr Stelian Marinescu.I

Sat Călugăreni, Comuna Călugăreni, Șoseaua Bucuresti-Giurgiu, Nr. 2A, Județ Giurgiu Telefon: +40 21 420 54 93
Email: office@sanimed.ro

Urmareste-ne pe